NYHEDER

Hvad er en tykfilmsmodstand?

Tykfilmmodstandsdefinition: Det er modstanden, der er kendetegnet ved et tykt filmresistivt lag over en keramisk base.Sammenlignet med tyndfilmsmodstanden ligner denne modstands udseende, men deres fremstillingsprocedure og egenskaber er ikke de samme.Tykkelsen af ​​tykfilmsmodstanden er 1000 gange tykkere end tyndfilmsmodstanden.

Tykfilmmodstande fremstilles ved at påføre en resistiv film eller pasta, en blanding af glas og ledende materialer, på et substrat.Tykfilmteknologi gør det muligt at printe høje modstandsværdier på et cylindrisk (Serie SHV & JCP) eller fladt (Serie MCP & SUP & RHP) substrat, enten dækket helt eller i forskellige mønstre.De kan også printes i et serpentindesign for at eliminere induktans, hvilket foretrækkes i applikationer med stabile frekvenser.Når den er påført, justeres modstanden ved hjælp af en laser eller slibende trimmer.

Tykfilmmodstand kan ikke ændres på samme måde som en variabel modstand, fordi dens modstandsværdi kan bestemmes på selve fremstillingstidspunktet.Klassificeringen af, om disse modstande kan udføres baseret på fremstillingsprocessen og også materialer, der anvendes i deres fremstilling, såsom kulstof, trådviklede, tyndfilms- og tykfilmsmodstande. Så denne artikel diskuterer en af ​​typerne af faste modstande, nemlig tyk film modstand - funktion og dens applikationer.

1. Serie MXP35 & LXP100 til højfrekvens- og pulsbelastningsapplikationer.

2. Series RHP: dette unikke design giver dig mulighed for at bruge disse elementer inden for følgende områder: drev med variabel hastighed, strømforsyninger, kontrolenheder, telekommunikation, robotteknologi, motorstyringer og andre koblingsenheder.

3. Serie SUP: Anvendes hovedsageligt som en snubbermodstand til at kompensere for CR-toppene i traktionsstrømforsyninger.Desuden til hastighedsdrev, strømforsyninger, styreenheder og robotteknologi.Det lette monteringsbeslag garanterer et auto-kalibreret tryk til kølepladen på omkring 300 N.

4. Series SHV & JCP: Effekt- og spændingsklassifikationer er til kontinuerlig drift og er alle blevet fortestet for steady-state ydeevne samt momentane overbelastningsforhold.


Posttid: Mar-01-2023